ONDERHOUD

TIPS 

- Onderhoud van het zilver: Je kan de sterling silver details poetsen met een zilverpoets doekje.

- Omdat NIEF COLLECTIEF werkt met een duurzaam materiaal is het ten zeerste afgeraden om de NIEF juwelen bij warme temperaturen in de zon, auto of achter een raam te laten liggen. Deze zullen namelijk vervormen. 

- Bewaar oorbellen nooit in je handtas. De oorstekers van de oorbellen kunnen plooien. NIEF COLLECTIEF werkt met Sterling Silver 925, zilver is een buigzaam materiaal. Is de steker geplooid? Dan kan je hem gerust terugplooien maar doe je dit te vaak of te brut dan bestaat de mogelijkheid dat de oorsteker breekt.

- Gebruik geen schadelijke of alcohol bevattende producten op juwelen van NIEF COLLECTIEF.

- Een zekere voorzichtigheid is aangeraden bij het dragen van NIEF juwelen. Onvoorzichtige handelingen kunnen de juwelen beschadigen.

- Let op: Deze juwelen zijn niet geschikt voor kleine kinderen. Geef ze niet aan uw kinderen om er mee te spelen. 

 

BESCHADIGINGEN

NIEF COLLECTIEF staat niet in voor beschadigingen veroorzaakt door nalatigheid van de klant of het langdurig dragen van de juwelen. Voorbeelden hiervan vindt u hierboven. 

 

HERSTELLING

NIEF COLLECTIEF biedt een service om uw beschadigde nief oorbellen te herstellen (indien mogelijk). Deze kost wordt doorgerekend aan de klant. Stuur gerust een mailtje indien je een herstelling wenst.