JUWELEN VOOR OP VAKANTIE - NIEF COLLECTIEF

IK GA OP REIS & NEEM MEE:

selectie aan oorbellen om mee op vakantie te nemen

Oorbellen kiezen voor je vakantie garderobe, geen makkelijke opdracht als je het mij vraagt. Toch zijn er bepaalde must haves die je zeker mee moet nemen. Bij deze help ik je graag met het maken van een keuze. Wat neem je allemaal mee: 

1. Statement oorbellen die bij elke outfit passen.

NIEF COLLECTIEF brengt een tijdloze collectie in zwart & wit. Niet voor niets, je kan ze jaren dragen & de kleuren gaan bij alle outfits.

Vakantie outfit tip: Neem enkele statement oorbellen mee. Ze maken je look af en zorgen ervoor dat je er instant stylish uit ziet. Het voordeel van NIEF COLLECTIEF oorbellen is dat ze super licht zijn. Je kan ze gerust een hele dag dragen om rond te dwalen in kleine straatjes, maar evengoed om een mooie wandeling doorheen een natuurgebied te maken. Een minimalistische outfit & NIEF oorbellen? Hellooo mooie vakantie foto's! Je zal er steeds op en top uit zien.

Deze zitten alvast in mijn valies:

1. Triple D in wit                  2. Arc-en-ciel in zwart         3. Double V in wit

          

2. Bling, the way to go!

's Avonds lekker iets gaan eten of iets drinken in een lokale bar? Bling is the way to go! Neem zeker ook een paar goudkleurige of zilveren niefkes mee op reis. Het mag al eens wat meer zijn toch?! Tijd om te shinen!

Keuze van de designer:

1. Waves in goud                     2. Mini arc-en-ciel in zilver

    

3. Kleine oorbellen voor een sportieve activiteit

Kleine oorbellen, ze kunnen niet ontbreken aan je vakantie selectie. Heb je een sportieve activiteit gepland? Kleinere niefkes zijn jouw beste vriend.

1. Mini carré in wit            2. Mini O in wit                 3. Mini C in wit

      

4. Safety first! Berg je juwelen veilig op.

Last but not least! Vergeet je oorbellen niet steeds veilig op te bergen voor de reis. Het laatste dat je wilt is een kapotte oorbel & dus een outfit crisis als je op vakantie aankomt. No worries, we've got you covered! We ontwierpen een juwelen reistas, lekker handig voor het opbergen van je juwelen(doosje). Pluspunt, de tas werd gemaakt uit ananasleer, ontwikkeld uit de bladeren van de ananasplant en dus een duurzaam materiaal.

The pouch - juwelen reistas

   

ET VOILA! Fijne vakantie! XO